Woensdag 12 juli 2023

Vandaag startten we de dag weer met een ochtendgymnastiek sessie, verzorgd door het groepje ‘De Heksen’. Het volgende monster dat we zijn gaan zoeken, is de vampier. En dat was niet geheel zonder risico, want hij was dol op kinderbloed! Maar gelukkig hadden we Medusa bij ons. Die kent hem goed, en is zelfs een beetje verliefd op hem. En wij zijn natuurlijk ook hele stoere meiden! De dochter van het schoolhoofd heeft de reservesleutel gebracht, dus dat betekent dat we nu de monsters kunnen terugsturen naar de monsterwereld. 

We konden hierna even bijkomen met een kopje soep, totdat er opeens politie voor de deur stond! Samen met oma Greet. Ze is helemaal overstuur, want een monster heeft zojuist haar tuin overhoop gehaald. Ze vertelt hoe het monster eruitziet, en wijst dan de vampier aan in het monsterboekje. Maar dat is gek… Want we hebben hem net al teruggestuurd door de poort. Misschien is de sleutel helemaal niet kwijt? Misschien zet iemand de poort expres open! Maar wie dan…

Poging twee tot het vangen van de vampier. We zijn inmiddels al echte monsterjagers dus dat was a piece of cake voor ons. Als we terugkomen, zitten de oma’s in het kamphuis. Ze zijn heel vriendelijk en kwamen even wat gezelligheid opzoeken, want thuis is het zo saai. Dus we kletsen wat aan en vertellen over wat we allemaal al hebben meegemaakt. Ook het schoolhoofd komt nog even langs om te kijken hoe het gaat. Omdat we haar zo goed helpen, mogen we nog langer blijven. En het is woensdag, dus dat betekent natuurlijk pannenkoekendag! Dat was smikkelen en smullen! Nog een leuke film gekeken op de Rakkerkamer, en toen lekker slapen.

2 gedachten over “Woensdag 12 juli 2023”

  1. Oma aangeenbrug

    Wouw wat een spannende dag weer daar zullen jullie wel honger van gekregen hebben en smaakte de pannenkoeken extra lekker mmmm

  2. Wat een hele leuke week weer en wat een lekker weer! Ontzettend leuk om de dagverslagen te lezen en de foto’s te zien!

Reacties zijn gesloten.