WORD VRIJWILLIGER

WORD VRIJWILLIGER BIJ HET JEUGDWERK

In het hart van ons Jeugdwerk verwelkomen we altijd graag nieuwe vrijwilligers. Samen zorgen we ervoor dat we de handen ineenslaan en het verschil kunnen maken. Als jij een sterke band hebt met De Zilk en graag een waardevolle bijdrage wilt leveren aan de jeugd, dan nodigen we je van harte uit om deel uit te maken van ons enthousiaste vrijwilligersteam.

Bij ons draait het om samenwerking, passie en verbinding. Of je nu creatieve ideeën wilt delen, organisatorisch talent hebt of gewoon je energie en tijd wilt investeren, er is altijd ruimte voor jouw unieke bijdrage. Samen creëren we een omgeving waarin jonge mensen kunnen groeien, leren en plezier hebben.

Voel jij je aangesproken om deel te nemen aan het jeugdwerk? Sluit je dan aan bij ons vrijwilligersteam en maak deel uit van het avontuur om de jeugd van De Zilk te inspireren en te ondersteunen. Jouw inzet maakt het verschil, en samen bouwen we aan een toekomst vol mogelijkheden.

DSC05770-min

LEIDING

Elke bijeenkomst staan enthousiaste leidsters klaar om de kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden. Deze toegewijde vrijwilligers dragen vrijwillig bij aan het jeugdwerk. Het jeugdwerk is onderverdeeld in twee groepen: de Rakkers en de Zwervers. De Rakkers, onze jongste groep, komt op zaterdagochtend bijeen van 10.00 tot 11.30 uur. De Zwervers, voor de oudere leeftijdsgroep, heeft elke vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur hun samenkomst. Naast de wekelijkse bijeenkomsten gaan we tijdens de zomer samen een week lang op kamp.

Heb je interesse om zelf leiding te worden? Voel je vrij om ons een e-mail te sturen voor meer informatie. We verwelkomen graag nieuwe gezichten om samen met ons het jeugdwerk te verrijken.

KOOKSTAF

In de eerste week van de zomervakantie organiseert Jeugdwerk De Zilk een kamp voor ongeveer 50 enthousiaste kinderen. Voor een geslaagd kamp is het van essentieel belang dat de meiden goed worden verzorgd, vooral als het op eten aankomt. Daarom zijn we op zoek naar leden voor onze kookstaf. Als lid van de kookstaf richt je je volledig op het bereiden van maaltijden voor de kinderen. En natuurlijk doe je dit niet in je eentje.

Lijkt het jou interessant om samen met ons een week door te brengen, te midden van 50 vrolijke meiden tijdens het kamp? Je zult verantwoordelijk zijn voor het bereiden van heerlijke maaltijden en samen met de leiding gezellige momenten beleven. Als dit avontuur je aanspreekt, horen we graag van je!

DSC07149
DSC06806

BESTUUR

Naast het leidingteam bestaat ook het bestuur uit een groep enthousiaste vrijwilligers. Het bestuur bereidt het beleid voor en voert het beleid uit van de groepsraad. De groepsraad wordt gevormd door de leiding, vrijwilligers en bestuur van de groep.

Heb jij interesse om je aan te sluiten bij het bestuur? Jouw betrokkenheid en inzichten zijn van onschatbare waarde voor de groei en ontwikkeling van ons jeugdwerk. Als je graag wilt bijdragen aan het vormgeven van ons beleid en het begeleiden van ons team, horen we graag van je. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen kunnen we de toekomst van Jeugdwerk De Zilk verder versterken.

KIJK OP FACEBOOK VOOR ACTUELE UPDATES