Donderdag 13 juli 2023

Wat vliegen de dagen voorbij, het is alweer donderdag! Net wanneer we denken alles onder controle te hebben, komen er twee monsterjagers binnen. Ze zaaien erg veel paniek, spannen linten en spuiten de hele boel onder met anti-monsterspray. Ze hebben namelijk gehoord dat er levensgevaarlijke monsters rondlopen. We moeten dus nog even op onze hoede blijven. Maar gelukkig vertelde Philippine ons dat we wel gewoon buiten onze sportdag konden houden. Dus zo gezegd zo gedaan! Van vliegen op een bezem tot monsterlijke estafettes; de meiden waren reuze fanatiek! De lunch werd verzorgd door drie heksen, die vingertjes met bloed mee hadden. Ieks! 

Na de sportdag kwamen Marcel en Marcella even kijken hoe het gaat. Ze hadden namelijk een nieuwtje… Er is een heel gevaarlijk monster ontsnapt! In het monsterboekje vonden we een recept waarmee we het monster konden lokken. Dat klinkt een beetje spannend, maar het is ons gelukt het enge monster de poort in te lokken!

Na het eten is het tijd om ons om te kleden, haren in te vlechten en ons op te maken. Aan glitters geen gebrek! Nog even de laatste danspasjes oefenen en dan kan de bonte avond beginnen. Dit keer werd deze gepresenteerd door twee monsters die wel in waren voor een feestje. De wisselbeker werd weer uitgereikt aan de twee beste optredens, waarna we lekker ons bed in doken!