Maandag 10 juli 2023

Een griezelige goedemorgen vanuit Boxtel! Tijdens het ontbijt komt er namelijk een monster binnen snuffelen! Het is de onschuldige en nieuwsgierige Medusa. Ze is binnengekomen door een bijzondere poort, en is benieuwd wat wij hier aan het doen zijn. Maar ze gaat snel weer op pad, want ze is bang dat ze ons versteent als haar muts per ongeluk afvalt. 

Na het ontbijt doen de meiden hun best tijdens het corvee. Alles ziet er tiptop uit om de meeste punten te verdienen voor het groepje! Van afwassen tot bedjes opmaken en de krant knutselen. Hierna gaan we op zoek naar de sleutel, want we willen graag nog even blijven. En als we de sleutel vinden, dan vindt Pirine dat vast goed! Maar helaas. We vinden geen sleutel, maar wel sporen van een ander monster. Spannend! Dan is het tijd voor het grote chaosspel in het zonnetje, en kaartjes knutselen voor het thuisfront. 

Al dat drukke gedoe zorgt voor trek; tijd voor een bord macaroni! Niet veel later komt het schoolhoofd weer langs. Ze klinkt niet blij als we vertellen dat we de sleutel niet gevonden hebben. Maar als we vertellen dat we wél een monster hebben gezien, raakt ze helemaal in paniek. Dat is volgens haar helemaal niet mogelijk! De poort naar de monsterwereld zat op slot! We mogen toch nog even blijven om dit mysterie op te lossen, en als we nog iets van een monster vernemen, moeten we haar alles meteen vertellen. Dus geen tijd te verliezen; we gaan weer op monsterjacht. We volgen een spoor en komen uit bij een doorzichtig monster en eentje met haar hoofd in haar hand. Het is een grappig duo, die samen het perfecte opsporingsteam vormen en ze willen ons graag helpen. Ze weten namelijk alles van monsters, en houden alles bij in hun monsterboekje. Maar het is al laat, dus we gaan morgen verder zoeken. Welterusten!

5 gedachten over “Maandag 10 juli 2023”

  1. Wat een leuke dag weer!! En een geweldig monsterduo, zó origineel! Veel plezier lieve meiden!

  2. Oh meiden, wat een geweldige monsters hebben jullie bedacht, heel veel plezier allemaal

  3. Wat leuk om te lezen hoe het is in Boxtel. En vooral ook leuk om te zien. Hier thuis de foto van die twee “zonder’ hoofd al een paar keer bekeken 🙂

  4. Wat een monsterlijk spannend verhaal meiden, super gaaf en weer heel leuk bedacht, ben heel benieuwd hoe dit afloopt! Veel plezier nog deze week!!

Reacties zijn gesloten.