Zondag 9 juli 2023

‘’Welkom op de open dag van het Monster College!’’, klonk het vandaag in ons kamphuis. Het schoolhoofd Pirine en haar dochter Philippine heetten ons hier van harte welkom. Maar uhh… wij zijn toch helemaal geen monsters? Wij willen gewoon een weekje op kamp hier! Dat bleek helaas niet mogelijk te zijn. En toen het strenge schoolhoofd erachter kwam dat we ook nog eens geen monsters zijn, dwong ze ons direct onze spullen te pakken en te vertrekken! Ohjee. We zijn geschrokken en weten niet zo goed wat we moeten doen. Stel je voor dat we vanavond alweer naar huis moeten!  

Van zo’n lange autorit krijg je honger, dus aten we een heerlijk kippensoepje met brood. En niet veel later stond het schoolhoofd Pirine alweer boos op de stoep. Ze is de sleutel van de monsterpoort kwijt, en wij zijn de hoofdverdachten. Gelukkig konden we haar overtuigen van onze onschuld, en wij stelden voor om haar te helpen zoeken. We krijgen nog één dag, dan moeten we echt weg… 

‘s Avonds deden we het schminkspel zodat de meiden al hun energie kwijt konden. Aan de rode koppies te zien is dat goed gelukt! Nog eventjes keten op de kamer, en dan de hoogste tijd om te gaan slapen!

2 gedachten over “Zondag 9 juli 2023”

Reacties zijn gesloten.