ZWERVERS

De Zwervers is voor meiden van groep 6 t/m groep 8 uit de streek.

Elke vrijdagavond van 19:00 tot 20:30 uur zijn er rond de 40 enthousiaste meiden te vinden op ons Honk. De meiden komen uit groep 6 t/m 8 en doen elke week weer een andere leuke activiteit. Denk hierbij aan speurtochten, spelletjes en knutselen. Naast deze wekelijkse activiteiten hebben we ook een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten zoals kerststerren verkopen, nachtje slapen en in de eerste week van de zomervakantie gaan we met zijn alle een week op kamp. 

De leiding bestaat uit vijf vrolijke meiden die zelf ook Rakker en/of Zwerver zijn geweest. 

  • Maud van Dam
  • Suus van Berkel
  • Tara Huizer
  • Anouk Houdijk
  • Floor van der Linden
  • Fenne de Groot

De meiden komen elke week in tenue dat bestaat uit een spijkerbroek, rode trui/T-shirt en een blauw sjaaltje. Iedereen die lid wordt ontvangt een blauw sjaaltje en een shirt kunt u bij de leiding kopen. De koste hiervoor zijn:

  • Trui: €17,50
  • T-shirt: €10,-
  • Sjaaltje (bij verlies): €2,50

De jaarlijkse contributie bedraagt €40,- en wordt in het begin van het schooljaar geïnt. (De contributie zal in het volgende seizoen 2024-2025 verhoogd worden naar € 45,-). Al deze activiteiten dragen er toe bij dat het Jeugdwerk De Zilk zich, naast een kleine gemeentelijke bijdrage, financieel zelfstandig staande kan houden. Door dit alles is men in staat de lidmaatschapsgelden zeer laag te houden, zeker in vergelij­king met andere verenigingen die actief zijn met jongeren. Juist deze laagdrempeligheid maakt het voor alle lagen van de Zilkse bevolking mogelijk haar kinderen aan onze activiteiten deel te laten nemen.

Voor vragen stuur een mail naar zwervers@jeugdwerkdezilk.nl

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast over het idee om deel uit te maken van De Zwervers? Dan nodigen we je graag uit om je aan te melden! De populariteit van De Zwervers is groot, daarom hebben we een maximum van 40 beschikbare plekken per groep. Hierdoor kan het voorkomen dat er niet meteen plaats is.

Om ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt, raden we je aan om je tijdig aan te melden. Indien de groep op dat moment al vol zit, kom je automatisch op onze wachtlijst terecht. We hanteren echter een bijzondere regeling: meiden die doorstromen vanuit De Rakkers krijgen voorrang op de wachtlijst. Dit betekent dat zij vooraan staan als er plaatsen beschikbaar komen.

We willen graag zoveel mogelijk meiden de kans geven om deel te nemen aan De Zwervers. Dus, als je klaar bent om samen met ons te genieten van boeiende activiteiten en nieuwe vriendschappen, wacht dan niet te lang en meld je aan! We kijken ernaar uit om samen met jou geweldige avonturen te beleven.