EVENEMENTEN

Rommelmarkt Jeugdwerk De Zilk

ROMMELMARKT

Ieder jaar organiseert Jeugdwerk De Zilk weer haar jaarlijkse rommelmarkt. Al jaren is de zondag van het Mozaiekenweekend/De Zilk Culinair dé plaats om goedkope tweedehandsspulletjes op de kop te tikken. Ongeveer anderhalve week voor de rommelmarkt rijden de trekkers met aanhanger door de Zilk om uw oude maar bruikbare spullen op te halen. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Zilkse jeugdleden van de Rakkers, Zwervers en Hobbygroep de Bikkels. Zij kunnen daarmee spulletjes kopen om te knippen, plakken, schilderen, zagen, boren, toneelstukjes te spelen, kokkerellen en noem maar op. 

SINTERKLAASINTOCHT

Ieder jaar organiseert het Jeugdwerk De Zilk weer de jaarlijkse sinterklaasintocht. In tegenstelling tot andere gemeentes, waar het gebruikelijk is dat de Sinterklaas-intocht door de plaatselijke winkeliers wordt verzorgd, wordt in De Zilk ook deze activiteit door het Jeugdwerk georganiseerd. Gelukkig krijgen we daarbij hulp in de vorm van sponsoring van de Zilker ondernemers.

Sint en piet stoomboot de zilk
21743510_856593571174812_8569194330328090422_o

MISS DE ZILK

Eens in de vier jaar organiseren de leidsters van de Rakkers en Zwervers een echte miss verkiezing. De meiden maken tijdens de opkomst een mooie outfit en kunnen deze op de rode loper in verschillende rondes aan het publiek laten zien. De best geklede Rakker en Zwerver worden benoemd tot miss De Zilk. 

KIJK OP FACEBOOK VOOR ACTUELE UPDATES