Donderdag 14 juli 2022

Hiep hiep hoera voor Roos en Louise! Met kleine oogjes aan het ontbijt, maar niet veel later stonden we vol energie klaar voor de sportdag! Zowel individueel als in teamverband werd er gestreden voor de winst. Ondertussen komt het feeënfeest steeds dichterbij, maar de essentiële maansteen is nog steeds niet terecht! Misschien kunnen we dan toch maar beter Tante Knutsel inschakelen, want volgens Bobbie heeft zij altijd goede ideeën. Wanneer ze het nieuws hoort raakt ze TOTAAL in paniek. Maar wanneer ze een paar keer tot 10 heeft geteld, komt ze met het idee om naar de waarzegster te gaan. We doen meteen onze schoenen aan en gaan op pad! Maar ook dit gaat niet zo gemakkelijk, want de trollen staan in de weg! We weten ons hier godzijdank langs te wurmen, waarna de waarzegster ons kan vertellen waar Tinkelbel de maansteen heeft gelaten. We besluiten om de steen morgen te gaan halen want nu is het voor ons tijd om ons klaar te maken voor de bonte avond!

De outfits werden uit de koffer getoverd, de haren gevlochten, lippen gestift… Deze keer werd de avond gepresenteerd door twee oude mannetjes die stiekem toch konden breakdancen. Wat een lol! Hier hebben de meiden al weken voor geoefend en dat is goed te zien! De wisselbeker werd weer uitgereikt aan de twee beste optredens, waarna we lekker ons bed in doken!

2 gedachten over “Donderdag 14 juli 2022”

  1. Mischa Oostenrijk

    Het ziet er geweldig uit! En wat een fantastische waarzegster!! Zo leuk dat we vanuit huis kunnen meegenieten 🙂 🙂
    Veel plezier de laatste anderhalve dag, tot morgen!

    1. Wat spannend allemaal zeg en zo leuk om dit te zien we zijn super trots op jullie allemaal geniet nog even lieve groetjes van de oma en opa van roxt uit hillegom

Reacties zijn gesloten.