Maandag 11 juli 2022

Goedemorgen Amerongen! De kids waren deze ochtend al weer vroeg van de partij. Na het ontbijt en het corvee komt Tinkelbel samen met haar beste vriendje Bobbie langs. Door een verspreking komt Bobbie erachter dat de steen kwijt is… oepsie. Gelukkig is ook hij bereid om te helpen zoeken.

Tijdens onze zoektocht komen we de trollen Knoest en Gristel tegen. Ze laten iets vallen over een wensspiegel met slechts één wens erop. Dat klinkt ons wel erg aantrekkelijk in de oren om op deze manier de maansteen terug te wensen. Ook vinden we een oude fles met een halve schatkaart erin. Zou dit ons naar de spiegel leiden? Bobbie waarschuwt ons echter voor de gevaarlijke piraten die hier in de buurt zitten. We moeten dus op onze hoede zijn! Hierna deden we een skilldrive om te strijden voor punten, en maakten we kaarten voor het thuisfront.

Het zonnetje kwam nog even lekker door, dus we konden buiten genieten van een bordje macaroni! En we willen de oma van Yulli bedanken voor het sponsoren van het lekkere ijsje. Na het eten gaan we als stoere meiden op zoek naar de piraten, want misschien hebben zij wel meer informatie over de spiegel. Ze waren niet moeilijk te vinden want de dronken piraten hadden een spoor van chips achtergelaten.. oh oh oh. We zien de andere helft van de schatkaart liggen en pikken die stiekem van de inmiddels in slaapgevallen piraten. We rennen snel terug naar het kamphuis en duiken straks lekker ons bed in na dit avontuur!

2 gedachten over “Maandag 11 juli 2022”

  1. Marlies Vermeulen

    Meiden het voelt alweer als een echt kamp met dronken piraten en speurtochten. Geniet ervan

  2. Oma van feline

    Ziet er allemaal leuk uit leuk filmpje
    Veel plezier allemaal 🤗🌞

Reacties zijn gesloten.