Vrijdag 15 juli 2022

Time flies when you’re having fun, het is namelijk alweer de laatste dag! Voor de laatste keer doen de kids hun uiterste best tijdens het corvee want ieder groepje wil natuurlijk uiteindelijk winnen. Hierna komt Tinkelbel langs. We praten haar bij over Tante Knutsel en de waarzegster. Ze schrikt maar is blij dat we nu dichterbij de steen zijn. We hebben geen tijd te verliezen dus gaan gelijk op pad! Wanneer we de steen onder een mooie boom vinden, herinnert Tinkelbel het zich weer: ‘’Ohja natuurlijk, dit is m’n lievelingsboom!’’

Terug bij het kamphuis stormen de piraten boos binnen. Die hadden natuurlijk ontdekt dat wij de spiegel hebben vervalst. Ze zwaaien met hun zwaarden en wij worden bang, maar precies op dat moment komt Stormy binnen. Zij is een stoere fee die ons wel even komt redden! De feeën bedanken ons en ze hebben zelfs nog een aardigheidje voor ons. Wij hebben immers het feest gered. Eind goed al goed!

We sluiten de week af met patat en frikandellen en daarna is het tijd voor de prijsuitreiking en afscheidsliedjes. Dit jaar nemen ons kokkie Cliff en Zwerverleiding Nina afscheid, dus daar hoorde natuurlijk zelfgeschreven tranentrekkers bij. Nog even gek doen, dansen, springen, huilen en afscheid nemen en dan lekker weer naar huis!