Woensdag 22 juli 2020

Dit jaar geen uitje naar het zwembad, maar dat mocht de pret zeker niet drukken! We hadden opblaaszwembaden, watergevechten, een buikschuifbaan en twee springkussens. Die twee gigantische springkussens hebben we namelijk gesponsord gekregen van de kookstaf! Niet alleen willen we de kookstaf hiervoor bedanken, maar ook alle lieve ouders, opa’s en oma’s en andere sponsoren die een bijdrage hebben geleverd om dit zomerkamp mogelijk te maken. We proberen het kampgeld zo laag mogelijk te houden voor onze meiden en met al deze geweldige mensen kunnen we dat ook doen. We hebben er allemaal leuke en lekkere dingen van gekocht!

Onze hongerige buikjes werden na een hele dag druk rennen en springen weer gevuld door overheerlijke pannenkoeken! Na het eten gaan we een rondje door het bos lopen en kijken we of we nog een alien tegenkomen. We zien een glibberig, rood slijmspoor wat ons leidt naar de rode alien. We nemen haar mee naar het kamphuis maar de vertaalmachine krijgen we niet aan de praat, dus dat laten we een ander keer aan de astronaut over. We herenigen haar met de blauwe alien en ze zijn super blij. Nog één alien te gaan!

2 gedachten over “Woensdag 22 juli 2020”

  1. Ziet er super gezellig uit meiden. Wat zullen jullie genieten.
    Maak er nog een paar laatste mooie dagen van.

  2. Conny Meskers

    Kookstaf, wat GE-WEL-DIG dat jullie dat geregeld hebben!!! Jammer dat we dit jaar geen pannenkoeken voor jullie konden bakken en dus geen middagje vrij hadden…. 😉

Reacties zijn gesloten.