Donderdag 23 juli

Het zonnetje scheen weer dus de perfecte dag voor een sportdag. De meiden streden tijdens groepspellen, maar ook voor individuele punten. Om 4 uur kwam er als grote verrassing een ijscoman, geregeld door de ouders van Feline en Esmee. Dat was smullen, bedankt!

Hierna komt er een super enthousiaste alienfreak binnen gelopen. Hij heeft ons ook op tv gezien en is helemaal hyper. Hij weet alles van aliens en kan ons dus goed helpen bij het zoeken naar de derde en laatste alien. Na een stukje wandelen is ook de groene alien terecht! Maar wanneer we terugkomen bij het kamphuis zien we iets verschrikkelijks… De opruimingsdienst gaat er met de blauwe alien vandoor! Hoe gaan we dit nu oplossen?

Na het eten is het tijd om ons om te kleden, haren in te vlechten en ons op te maken. Nog even de laatste danspasjes oefenen en dan kan de bonte avond beginnen! Dit keer werd deze gepresenteerd door twee cheerleaders die wel in waren voor een feestje. De wisselbeker werd weer uitgereikt aan de twee beste optredens, waarna we lekker ons bed in doken.