Woensdag 13 juli 2016

Het buitenzwembad in Uitgeest is slechts 10 minuutjes lopen, maar helaas is het toch een beetje fris. We besluiten dan ook om toch maar binnen te gaan zwemmen in Heemskerk. Maar dat maakt het zwemmen niet minder leuk!

Bij terugkomst zitten de pannenkoekenbakkers al klaar om voor ons weer een enorme berg pannenkoeken te bakken te bakken voor de meiden. De kookstaf heeft een avondje vrij en mag lekker even van het zonnetje gaan genieten. Hans Meskers, Anja Bartels, Lisette Ruigrok en Jacqueline Witteman weten in korte tijd, en in een klein keukentje, honderden pannenkoeken te pakken en de kinderen en leiding weten die in 2 uur tijd allemaal weer weg te werken. De kinderen krijgen lekker meloen toe en de leiding krijgt, naar “Oma Bartels’ recept, een heerlijk toetje met fruit en spekjes.

Nadat alle pannenkoeken weer een beetje gezakt zijn en de bakkers uitgezwaait zijn, komt Andy huilend binnen. Hij verteld ons dat zijn twee lievelingspoppen Woody en Buzz Lightyear weg zijn. En als snel daarna komt ook Anna huilend binnen. Ze is namelijk de pop kwijt (Jesssie) die Andy aan haar heeft gegeven. We proberen Anna en Andy een beetje te troosten en beloven ze dat we de volgende dag gaan zoeken. Ze lijken hierdoor wel een beetje opgelucht en gaan er weer vandoor. We spreken met de meiden af dat we de volgende dag op zoek gaan naar Woody en Buzz.