Vrijdag 24 juli

Wat vliegt de week voorbij, het is alweer de laatste dag! Een dag waarop nog veel moet gebeuren, namelijk het vinden van de vermiste alien en ze daarna terug sturen naar Mars! De paparazzi tipt ons waar het busje met de alien staat dus na het eten gaan we daar met z’n allen heen. We moeten de ontruimingsdienst bij het busje afleiden waarna Nina van de leiding met het busje weg scheurt. Ze zijn weer compleet en gereed om te vertrekken! De astronaut en de aliens zijn ons erg dankbaar en geven ons daarom een steen van Mars. Die krijgt zeker een mooi plekje in ons honk als aandenken!

Later komt ook de opruimingsdienst nog binnen. We leren ze de les dat ze niet zomaar andere levens kunnen verwoesten voor geld. Ze schamen zich en gaan naar huis. Nu kunnen we de astronaut en de aliens rustig uitzwaaien!

Na de patatjes met een ijsje toe, was het tijd om onze mooie kleren aan te trekken voor de afscheidsavond. Een avond met een lach, maar ook een traan! Dit jaar namen we helaas afscheid van twee leidsters, Maxine en Nikki. Nu snel slapen want morgen moeten we weer vroeg op!

Vandaag heeft één leidster een aantal symptomen gekregen die ook kunnen voorkomen bij Covid-19 besmetting. Ze is direct naar huis vertrokken en maakt daardoor helaas haar afscheidsavond niet mee. A.s. zondag kan ze pas getest worden door de GGD vanwege drukte. We verwachten u uiterlijk a.s. dinsdag de uitslag van de test te kunnen doorgeven.

Er zijn verder geen leidsters of kinderen met symptomen.

3 gedachten over “Vrijdag 24 juli”

  1. Lieve kampleiding!! Wat hebben jullie een wederom onze kids weer een gave week bezorgd! Super leuk om zo de meiden te kunnen volgen. Dat in deze bijzondere tijd toch zo’n week georganiseerd kan worden is helemaal top! Wie wil nou niet zijn 1ste week zomervakantie zo beginnen. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar en kijken uit naar vanmiddag. Nogmaals dank!! Liefs Petra (moeder van Neeltje)

  2. Lieve kampleiding, wij sluiten ons volledig aan bij de mooie woorden van Petra (moeder van Neeltje). Onze kinderen, Demi en Esmée hebben geweldig genoten. Bedankt voor de super goede organisatie, jullie inzet en grote enthousiasme. Groetjes, ouders van Esmée en Demi, Sander en Diana

  3. Lieve meiden en kookstaf, wat een fantastische week hebben de Rakkers en Zwervers achter de rug! We zagen bij de terugkeer vermoeide maar blije koppies. Petje af voor de organisatie om het voor elkaar te krijgen op z’on korte termijn en onder deze uitzonderlijke omstandigheden een kampweek in elkaar te draaien. Het blijft heel bijzonder om te zien met hoeveel inzet en plezier jullie onze kinderen een onvergetelijke week èn een fijne jeugdherinnering geven. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen, het plezier en de perfecte organisatie! Hartelijke groet, John de Bruijn en Kirsten de Bruijn-Langmuur (ouders van Roos de Bruijn)

Reacties zijn gesloten.