Woensdag 21 juli 2021

Time flies when you’re having fun, het is namelijk alweer de laatste dag! Gister en vandaag genoten de kinderen van lekkere meloen, ijsjes en een zakje chips, welke werden gesponsord door de ouders van Roos van der Linden, de ouders van Nina van Saase en de oma van Yulli Geerlings. Heel erg bedankt daarvoor! Hieronder is weer een verslagje te lezen, zelf geschreven door een aantal Rakkers en Zwervers.

Zwervers:
We hebben maandagavond een spooktocht gehad. Jan de Rooij had een speurtocht voor ons.
Dinsdagochtend hebben we corvee gedaan en daarna gingen we waterspelletjes buiten doen en ’s middags aten we pannenkoeken en ’s avonds broodje knakworst. Daarna gingen we ons omkleden voor Bonte avond. De winnaars van de Bonte Avond waren Lente en Roos, tweede waren Sanne en Jennifer, en de derde plek was voor Mila en Anne.
Woensdag was Sander 50 geworden en er stond een springkussen.

Rakkers:
Hallo ouders, we gaan het hebben over vandaag en gister. We hebben op de buikschuifbaan gegleden en vandaag hebben we een stormbaan.
En gister hadden we Bonte Avond. Van de Rakkers hadden Joni en Macy de eerste plek, Guusje de tweede plek en de derde waren Bo, Naomi en Nikki.
We hebben corvee gedaan en gespeeld. We hebben ook nog film gekeken buiten in de avond, dat was niet gister.
Doei.

3 gedachten over “Woensdag 21 juli 2021”

  1. Wat super fijn dat jullie t allemaal zo naar jullie zin hebben!!!!!!
    Veel plezier nog

Reacties zijn gesloten.