Sint en Piet logo Jeugdwerk De Zilk

SINTERKLAAS

Houd Sinterklaas in de gaten via deze pagina.

Uitslag kleurplaatwedstrijd

Ten eerste bedankt voor al jullie mooie tekeningen! De Jury-Pieten hebben er hard over na moeten denken, maar de winnaars van de kleurplaatwedstrijd zijn bekend! Bekijk in deze video wie de winnaars zijn:

Puzzeltocht

Om toch een beetje het ‘intochtgevoel’ te hebben, hebben mijn pieten een Sinterklaas puzzeltocht voor jullie gemaakt. Dit is een route door De Zilk die alleen de beste pieten kunnen lopen. Ben jij een goede Piet? Download dan de route en lever later je antwoord hier weer in om een persoonlijke verrassing van Sint & Piet te ontvangen.

Kleurplaatwedstrijd

Sinterklaas houdt erg veel van tekeningen en bewaart ze ook allemaal! Nu heeft tekenpiet een hele mooie kleurplaat gemaakt van Sint en Piet in Speeltuin De Duinrand. Maak jij Sinterklaas blij met een mooi ingekleurde kleurplaat?

Download de tekening en kleur hem op je allermooist in. Lever je mooie kunstwerk in bij de Sintbrievenbus op school (De Egelantier) of bij de supermarkt (Super De Zilk).

De kleurplaat is in te leveren t/m 28 novembert

Bericht van Sint & Piet

Helaas kan de Sintintocht dit jaar niet door gaan, maar zouden Sinterklaas en zijn Pieten dan helemaal niet naar De Zilk komen? Bekijk snel de video  om erachter te komen!

Lieve kinderen uit De Zilk,

Helaas kan ik door Corona de Sintintocht dit jaar niet door laten gaan. Dat vinden ik en de pieten erg jammer, want De Zilk is juist zo’n gezellig dorpje! Maar niet getreurd mijn kinderen, ik ben jullie niet vergeten. Mijn Pieten hebben een aantal leuke activiteiten voor jullie bedacht. Houd deze website dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de Sinterklaas-nieuwtjes.

Groetjes,

Handtekening Sinterklaas

Voor vragen of opmerkingen mail de Sint: sint@jeugdwerkdezilk.nl

VOLG DE SINT OP FACEBOOK