Sint en Piet logo Jeugdwerk De Zilk

SINTERKLAAS

Houd Sinterklaas in de gaten via deze pagina.

Puzzeltocht - vanaf 17 nov

Weet jij waar de zoekgeraakte wortels zijn?

Paardenpiet is de wortels voor Ozosnel kwijt. Ze heeft wortels zo goed opgeborgen dat ze niet meer weet waar ze zijn. Help jij Paardenpiet om de wortels terug te vinden?
Doe de speurtocht en los het mysterie op. Laat vervolgens je antwoord hier achter bij de Sint en ontvang een persoonlijke verrassing van Sint en Paardenpiet.

Kleurplaatwedstrijd

Sinterklaas houdt erg veel van tekeningen en bewaart ze ook allemaal! Nu heeft tekenpiet een hele mooie kleurplaat gemaakt van Sint en Piet op de boot. Maak jij Sinterklaas blij met een mooi ingekleurde kleurplaat? Ben je op zoek naar meer uitdaging? Maak dan een mooi, nieuw ontwerp voor het Pietenhuis!

Download de tekeningen en kleur ze op je allermooist in. Lever je kunstwerk in bij de Sintbrievenbus op school (De Egelantier) of bij de supermarkt (Super De Zilk).

De kleurplaat is in te leveren t/m woensdag 24 november

Intocht 2021

Op zondagmiddag 14 november zette Sinterklaas weer voet aan wal in De Zilk. Het was een prachtige dag met veel enthousiaste kinderen. Sinterklaas en de Pieten liepen een route door De Zilk. De Pieten deelden pepernoten en kleurplaten uit. En er was uiteraard tijd om op de foto te gaan met de Pieten. Aldus een geslaagde intocht!

Welkom Sinterklaas en Pieten.

Bekijk de foto’s van de intocht op onze Facebook-pagina.

Sponsors bedankt!

Via deze weg willen we graag onze sponsoren bedanken. Dankzij jullie is het ieder jaar weer een groot feest! 

C.J. Ruigrok & Zn
Kapsalon Real
Kinderopvang De Palmboom
M. Kappers VOF
Vernooij VOF
J.M. van Berkel BV
Install. Bedr. A. Ruigrok
Looijstijn
PCI H. Hart Parochie
Bouwbedrijf de Groot
John en Thea de Groot
Broekhof Hout

Lieve kinderen uit De Zilk,

Zijn jullie allemaal weer lief geweest dit jaar? Zondag 14 november kom ik weer per boot aan in De Zilk, want De Zilk is toch zo’n gezellig dorpje! Ook hebben mijn Pieten dit jaar weer wat leuke activiteiten voor jullie bedacht. Doen jullie allemaal mee? Tot snel!

Groetjes,

Handtekening Sinterklaas

Voor vragen of opmerkingen mail de Sint: sint@jeugdwerkdezilk.nl

VOLG DE SINT OP FACEBOOK