Rommelmarkt

Ieder jaar organiseert Jeugdwerk De Zilk weer haar jaarlijkse rommelmarkt. Voorheen vond deze altijd plaats op Koninginnedag, maar al jaren is de zondag van het Mozaiekenweekend/De Zilk Culinair dé plaats om goedkope tweedehandsspulletjes op de kop te tikken.

Ongeveer anderhalve week voor de rommelmarkt rijden de trekkers met aanhanger door de Zilk om uw oude maar bruikbare spullen op te halen. In de periode die volgt wordt alles gesorteerd en geprijsd en op de bewuste zondag wordt alles naar het marktterrein gereden. In 2009 is het vertrouwde marktterrein bij ons Honk aan de Beeklaan verruild voor het parkeerterrein van de Duinpan aan de Sportlaan. Twee jaar later, in 2011 verplaatste onze Rommelmarkt naar het parkeerterrein van de voormalige zoutopslag aan de Zilkerduinweg. Sinds 2014 kunnen we de Rommelmarkt als vanuits weer rondom ons eigen terrein organiseren; ons Honk aan de Sportlaan 34.

De gehele opbrengst komt ten goede aan de Zilkse jeugdleden van de Rakkers, Zwervers en Hobbygroep de Bikkels. Zij kunnen daarmee spulletjes kopen om te knippen, plakken, schilderen, zagen, boren, toneelstukjes te spelen, kokkerellen en noem maar op. Daarnaast bekostigd de rommelmarkt ook voor een groot gedeelte het jaarlijkse populaire zomerkamp van de Rakkers en Zwervers.

Data 2019:
- ophalen spullen: 4 april 2019 van 18:15 tot 20:30 [donderdag]
- rommelmarkt: 14 april 2019 van 10:00 tot 15:00 [zondag]

Foto's
Hieronder archieffoto's van de Rommelmarkt
klik op de "Evenementen" button om terug te keren naar de Evenementen pagina