Miss De Zilk 2011

In 2007 vond het evenement “Miss De Zilk” al eens plaats en het werd daarom hoog tijd dat de leidsters van de Rakkers en Zwervers weer eens een nieuwe missverkiezing voor de meiden moesten organiseren. Op 4 november 2011 lag de rode loper al uit en werden alle gespannen ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes onthaald in De Duinpan. Midden door de grote zaal liep een enorme catwalk met aan het eind een heuse desk voor 4 Jury leden die de meiden zouden jureren. De eerste ronde werd gepresenteerd door 2 funky hip-hoppers en het thema van deze eerste ronde van dan ook “stoer”. Petjes, grote riemen, beenwarmers, stoere sjalen en spijkerjasjes waren de trend in deze eerste ronde. Voorafgaand aan deze ronde waren alle meiden in de make-up gezet en waren alle haren gestyled.  Dus op de beats van de muziek en onder luid geklap van het publiek straalden de  aankomende missen op de catwalk.

De tweede ronde stond in het teken van creativiteit en de Rakkers en Zwervers hadden in eerdere opkomsten gewerkt aan hun eigen t-shirts. Deze ronde werden de meiden dan ook beoordeeld op hun creativiteit van hun zelfontworpen shirtjes. De hosts van deze tweede ronde waren “Victor & Rolf” die de meiden tijdens de opkomst al bezocht hadden en nu één voor één de missen de catwalk op riepen. In de pauze werd het publiek getrakteerd op een spetterend optreden van de Nederlandse Michael Jackson. In een rokerige Duinpan, op de klanken van Michael Jackson’s bekendste nummers gaf hij samen met een danser, een mooie show weg.

Na de pauze was de glamour ronde aan de beurt en kwamen de Rakkers en Zwervers in sjieke jurken de catwalk over. Aan de accessoires was ook gedacht, de meiden hadden: boa’s handschoenen, hoge hakken, kettingen, tasjes en zelfs rozenblaadjes werden rondgestrooid! En aan het eind van de catwalk werden de meeste charmante en originele poses aangenomen. Hierna ging de jury in beraad en kon het publiek nogmaals genieten van een optreden van Michael Jackson. Als eerste werd door de jury een roos uitgedeeld aan alle deelnemende meiden, omdat iedereen zo ontzettend zijn best had gedaan. Daarna maakte de jury onder leiding van Prinses der Duinknijnen “ Prinses Travel” per ronde een Rakker en een Zwerver miss bekend. In de eerste ronde zijn tot Miss Stoer bekroond: Emma Beelen en Guusje van Eeden. Miss Crea Bea, die de mooiste eigen creaties getoond hebben, zijn: Nina Pompe en Beau Renirie. Als laatste zijn verkozen tot Miss Glamour: Leonie Nederstigt en Estelle van Meurs!

klik op de "Evenementen" button om terug te keren naar de Evenementen pagina