Kamp 2018 - Algemeen

Datum:                        16 juli t/m 22 juli (maandag t/m zondag)
Tijd:                             start: 11:30 uur in Eindhoven, 12:00 terug in De Zilk
Kamphuis:                   Scouting Stratum
Adres (voor kaartje):      Heihoefpad 10, 5644 AZ Eindhoven


Leiding Rakkers:          Jolien, Nikki, Renske, Iris en Bodien                       
Leiding Zwervers:          Maxine, Yulli, Roos, Anne, Sara, Nina  
Kookstaf:                     Conny P.,Conny M., Cliff en Leonie


VERSLAGEN EN FOTO´S
(klik op de foto voor het verslag en de foto's van die dag)
klik op de "Evenementen" button om terug te keren naar de Evenementen pagina
MAANDAG - 16 juli

Het was wel weer even een ritje naar Eindhoven, maar wat een fijn kamphuis! Veel ruimte, grote keuken en een mooi terrein met veel bomen. En die bomen geven gelukkig veel schaduw wat we zeker nodig zullen hebben deze week met dat heerlijke weer!

Alle kinderen hadden als hint een cowboyhoed gekregen dus dat de meiden in het Wilde Westen terecht zouden komen was geen verassing. Bij aankomst maakten we kennis met Stupid Stan en zijn vriend Lucky Len....
DINSDAG  17 juli

Na een heerlijk ontbijtje konden de meiden weer beginnen aan hun favoriete klusje: het corvee! Daarna komt Stupid Stan weer bij ons op bezoek en hij voelt zicht niet zo goed. Hij ziet wat bleekjes en de wond is nog roder dan gisteren.

Hij komt met een idee om de medicijnman bij de plaatselijke indianenstam te vragen, maar er is een probleempje: cowboys en indianen mogen elkaar niet zo... Maar dat is makkelijk opgelost! We vermommen onszelf en onze cowboy-vriend als indianen en zo kunnen we ze vast om raad vragen.
WOENSDAG 18 juli

En alweer de start van een heerlijk warme en zonnige dag! Het is inmiddels alweer woensdag; normaal zijn we dan halverwege de week, maar omdat we een dagje later zijn gestart voelt het alsof we hier pas net zijn. Normaal zwemmen we op woensdag, maar vandaag draait alles om het thema.

Na het bekende corvee komt stupid Stan weer langs en hij zier er nog beroerde uit dat gisteren en zijn wond ziet er ook niet best uit. We vertellen hem dat we al een ingredient hebben gevonden (de komkommer), maar die blijkt ineens verdwenen uit de koelkast! We gaan op zoek.....
DONDERDAG 19 juli

Het is inmiddels dag 4 en langzaam aan neemt het volume van het bikken af. Maar na het corvee staan alle meiden toch weer vol energie met hun bikini aan om naar het zwembad te gaan. Helaas is de Tongelreep (super gaaf bad a-la Tikibad), die hier om de hoek zit, niet meer open en hebben we een ander zwembad in de buurt gevonden. Dus na wat heen en weer pendelen met de auto's zijn alle meiden bij het zwembad, waar ze het uiteindelijk uuuuuuren volhouden.
VRIJDAG 20 juli

Vandaag is het sportdag dus na het corvee kleed iedereen zich om in sportkleding. Er wordt gestart met de individuele spellen en gelukkig gebeurt alles onder de bomen, want het is weer een warme dag. Na een korte break voor een broodje hot dog, gaan we verder met de groepsspelletjes.