Kamp 2015 - Algemeen

Datum:                        12uli t/m 18 juli (zondag t/m zaterdag)
Tijd:                             start: 11:30 uur Woerden, 11:45 terug in De Zilk
Kamphuis:                   Scouting Albert Schweitzergroep, Woerden
Adres (voor kaartje):      Kromwijkerdijk 116, 3448 HW Woerden


Leiding Rakkers:          Julia, Jill, Dirkje, Isabel, Rosalie en Sanne                               
Leiding Zwervers:         Jorien, Sanne, Nicky, Anne- lotte, Anischa, Sharon, Malou, Laura, Maxine en Yulli.   
Kookstaf:                    Conny P. en Conny M.


VERSLAGEN EN FOTO┤S
(klik op de foto voor het verslag en de foto's van die dag)
klik op de "Evenementen" button om terug te keren naar de Evenementen pagina
ZONDAG - 12 juli

Daar komt de bruid...!!!! Vandaag mogen wij, alle Rakkers, Zwervers, leiding Ún ouders getuigen zijn van een bruiloft tussen Alice en de prins. We hebben allemaal een plekje in de zaal van het Witte Kasteel uitgezocht en de ceremoniemeester leidt de sprookjesachtige plechtigheid.
Een weekje eerder hebben alle kinderen een uitnoding gekregen voor een bruiloft, maar zonder dat zij wisten van wie deze bruiloft was. Nu is het duidelijk, het gaat om Alice in Wonderland.
MAANDAG - 13 juli

Sommige meiden beweren dat ze vannacht helemaal niet geslapen hebben... Aan het geluidsniveau is daar niets aan de merken, want het is een drukste van jewelste in de grote zaal. Klepperende slippertjes, haren worden ingevlochten, de tafels worden gedek en er wordt keihard gelachen en geschreeuwd: dag 2 is aangebroken!! We beginnen de dag met een verjaardag: Rosalie, van harte gefeliciteerd.

DINSDAG - 14 juli

Het ontbijt begon laat vandaag, want de Zwervers hadden een spannende nacht en hun ogen opende pas rond een uurtje of 8. De Rakkers hadden ook veel te lang geschenen en gekeet en dus was het een rustige ochtend. Na het ontbijt werden de handen weer uit de mouwen gestoken voor het dagelijkse corvee, maar deze werd onderbroken door een pratend konijn op de Rakkerzaal.

WOENSDAG - 15 juli

De woensdag. De dag met vanouds twee hoogtepunten: zwemmen en pannenkoeken eten. Het liefst gaat er in de ochtend een bikinibroekje aan in plaats van een onderbroekje, maar er moeten eerst nog wat vaste onderdelen afgewerkt worden: ontbijt, corvee en openen.
DONDERDAG - 16 juli

Jeeeej! Vandaag schijnt dan eindelijk de zon! Na een aantal bewolkte dagen met her een der een buitje, wordt het dan toch eindelijk heerlijk kamp-weer op donderdag. Maar er was geen tijd om van het lekkere kampweer te genieten, want al snel blijkt het kistje met het kampioenen zwaard verdwenen. De Zwerver zaal, waar we het zwaard verstopt hadden is helemaal overhoop gehaald - het lijkt alsof er ingebroken is!
VRIJDAG - 17 juli