Kamp 2014 - Algemeen

Datum:                        20 juli t/m 26 juli (zondag t/m zaterdag)
Tijd:                             start: 11:00 uur Uitgeest, 11:30 terug op 26 juli in De Zilk
Kamphuis:                   Scouting de Boogaard, Uitgeest
Adres (voor kaartje):    Westergeest 39, 1911 AG Uitgeest


Leiding Rakkers:          Julia, Jill, Dirkje, Isabel, Rosalie en Sanne                               
Leiding Zwervers:         Jorien, Sanne, Nicky, Anne- lotte, Anischa, Sharon, Malou, Laura en Maxine   
Kookstaf:                     Lisette, Jacqueline en Conny


VERSLAGEN EN FOTO´S
(klik op de foto voor het verslag en de foto's van die dag)
klik op de "Evenementen" button om terug te keren naar de Evenementen pagina
ZONDAG - 20 juli

De Rakkers en Zwervers zijn uitgenodigd op het paleis van Sjeik Mohammed Ali Aktyr en zijn vrouw Latifa. We worden hartelijk ontvangen met Arabische koffie en thee, en Arabische Bastogne koeken en spekjes. De kaarsen branden en de geur van wierook dwaalt door het enorme paleis.......
MAANDAG - 21 juli

De dag begon goed en vooral vroeg; om half 3 's nachts spookten er al (of eigenlijk "nog") wat Zwervers door het kamphuis die de leiding uit hun slaap hielden. Maar om half 9 zat iedereen weer fris aan het ontbijt. Na het ontbijt en het gebruikelijke corveediensten werd er door de meiden voor het eerst dit kamp geopend....
DINSDAG - 24 juli

Na het corvee en het openen gaan we weer richting het Orakel, maar hij is verdwenen! We vinden enkel de orakelstaf, wat rook en een brief waarop staat: "Haremdames, jullie moeten mij helpen. De Sultans Abdul en Abdir hebben mij mee genomen. Ik zal een spoor achterlaten. Het Orakel".
WOENSDAG - 23 juli

Vandaag is het verslag lekker kort, want dan draait het vooral om het zwemmen. Na het corvee zoeken we het Orakel weer op en zij vertellen ons dat wij meteen geslaagd zijn voor de 3e opdracht: "red iemand in nood". Omdat wij het Orakel gisteren uit de handen van de gemene neven hebben gered, voldoen wij per direct aan deze opdracht.
DONDERDAG - 24 juli

Het is inmiddels dag 5 en het geluidsniveau wat de kinderen produceren neemt aanzienlijk af. Alle meiden zitten nu lekker rustig een bammetje te eten. Na het eten natuurlijk weer het gebruikelijk corvee en daarna openen. We hebben ook nog steeds een probleem op te lossen dus gaan we snel opdracht 4 proberen uit te voeren: het verkrijgen van een wonderlamp.
VRIJDAG - 25 juli

Na het corvee en openen gaan we de schatkaart van de geest eens goed bekijken. We volgen de aanwijzingen op de schatkaart en komen op de aangewezen plek. Hier gaan we graven, maar we vinden helaas niks in de grond. We gaan opzoek naar de sjeik en Latifa en we vragen om hulp. De sjeik geeft ons advies om op een archeoloog erbij te halen, omdat deze gespecialiseerd is in schatopgravingen.