Archief 2019


----------------------------------------------------
[23-maart-2019]

Spullen ophalen Rommelmarkt - 4 april

Op donderdag 4 april vanaf 18:15 zullen wij  weer langs de deuren van De Zilk rijden om oude spullen op te halen. Begin dus alvast met verzamelen! Met dit heerlijke lenteweer gaat het vast weer kriebelen om een grote Lenteschoonmaak te houden... ;) De Rommelmarkt zal plaats vinden op zondag 14 april van 10:00 tot 15:00.

Wat kunnen wij gebruiken? Eigenlijk alles wat voor een ander nog bruikbaar is, zoals boeken, speelgoed, kleding, glaswerk, schilderijen, huishoudelijke artikelen, kleine meubeltjes, elektrische apparatuur, lampen, servies, etc.

Zie voor voor informatie en foto's de groene "Evenementen" knop.

----------------------------------------------------
[27-april-2019]

René Geljon ontvangt Koninklijke onderscheiding!

Nadat Maria al eerder een lintje mocht ontvangen was ook René Geljon aan de beurt. Op 26 april werd hij met een smoes door Sterrenwacht Faucoult meegelokt naar Noordwijk, waar zijn gezin en wat vrijwilligers waar hij jaren mee werkt hem al opwachtte. Een enorme verassing voor René die ontzettend veel vrijwilligers werk doet/deed, maar altijd uit de 'spotlight' blijft. Samen met 9 anderen (waaronder ook Zilker Ineke van Zelst) ontving René die dag een lintje voor zijn jarenlange inzet voor vele Zilker verenigingen.

Meer foto's en een verslag van de lintjesregen staan op: https://www.blikopnoordwijkerhout.nl/item/20101-eerste-lintjesregen-van-nieuwe-gemeente-noordwijk-noordwijk-6-noordwijkerhout-2-de-zilk-2-foto-s
----------------------------------------------------
[14-april-2019]

Maria van Opzeeland ontvangt Koninklijke onderscheiding!

Na weer een lange dag van hard werken en heel veel verkopen, konden we met zijn allen de dag weer afsluiten met een heerlijk diner. De opbrengst van dit jaar viel toch ietwat tegen ten opzichte van het vorige jaar, maar was zeker niet slecht! Bijna 7000 euro werd er opgehaald.

Daarnaast waren er dit jaar bij de afsluiting van de rommelmarkt toch wel veel familie en bekenden van Maria en ook een aantal mensen van de krant. En bovendien stond er ook nog iemand met een grote zilveren ketting om zijn nek... Maar Maria had helemaal niets door en al helemaal niet gedacht dat dit moment om haar zou gaan draaien.

Maar niets was minder waar en loco-Burgemeester Sjaak van den Berg kon haar na een mooie verassende speach de onderscheiding van "Lid in de order van Oranje-Nassau" noemen.

Meer foto's op: https://www.blikopnoordwijkerhout.nl/item/20002-koninklijke-onderscheiding-voor-maria-van-opzeeland-van-houtum-foto-s


------------------------------------------------
[20-juli-2019]

Kamp 2019!!

Vanaf zondag 21 juli kun je iedere
dag weer het verslag en de foto's van
het kamp bekijken op onze site. Wat
voor avontuur zullen de kinderen dit jaar
weer beleven?

Klik op de groene "KAMP" button!

Hier staat ook algemene informatie over
het kamp zoals de tijden en het adres.
Vergeet niet een kaartje te sturen naar
de kinderen of leiding?
klik op de "Nieuws" button om terug te keren naar de nieuws pagina