Archief 2018

----------------------------------------------------
[16-maart-2018]

Spullen ophalen Rommelmarkt - 5 april

Op donderdag 5 april vanaf 18:30 zullen wij  weer langs de deuren van De Zilk rijden om oude spullen op te halen. Begin dus alvast met verzamelen! Met dit heerlijke lenteweer gaat het vast weer kriebelen om een grote Lenteschoonmaak te houden... ;) De Rommelmarkt zal plaats vinden op zondag 15 april.

Wat kunnen wij gebruiken? Eigenlijk alles wat voor een ander nog bruikbaar is, zoals boeken, speelgoed, kleding, glaswerk, schilderijen, huishoudelijke artikelen, kleine meubeltjes, elektrische apparatuur, lampen, servies, etc.

Zie voor voor informatie en foto's de groene "Evenementen" knop.


----------------------------------------------------
[2-april-2018]

Jeugdwerk organiseert Paasochtend voor ouderen
Jeugdwerk De Zilk heeft bij de Jeugdgemeenteraad op 23 november 2017 een bedrag van 350,- euro mogen ontvangen van alle groep 8-ers die in de raad zaten. Zij kregen dit voor het idee om een paasochtend te organiseren voor de ouderen in De Zilk. Op zaterdag 31 maart was het zo ver en met behulp van de Zonnebloem en de KBO ontvingen 22 meisjes van de Rakkers, 28 Zilkse ouderen met een lekker kopje koffie met taart. Die taart was de avond ervoor door de meiden van de Zwervers gemaakt.
Na de koffie was het tijd om paasstukjes te maken waarbij de kinderen en de ouderen elkaar een beetje konden helpen. Dankzij wat sponsoren en een goede inkoper op de veiling was er ontzettend veel keuze uit verschillende bloemen, takjes en groen en de paasstukjes werden stuk voor stuk kunstwerken. Als afsluiting kregen de ouderen nog lekker een advocaatje met slagroom.

----------------------------------------------------
[15-juli-2018]

Kamp 2018 - volg ons online!

Vanaf maandag 16 juli kun je iedere
dag weer het verslag en de foto's van
het kamp bekijken op onze site. Wat
voor avontuur zullen de kinderen dit jaar
weer beleven?

Klik op de groene "KAMP" button!

Hier staat ook algemene informatie over
het kamp zoals de tijden en het adres.
Vergeet niet een kaartje te sturen naar
de kinderen of leiding?


----------------------------------------------------
[2-november-2018]

Sinterklaasintocht 18-11-2018

Op zondag 18 november zullen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan de Zilk. Om 14:00 uur zal Sinterklaas per paard en koets aankomen vanaf de Zilkerbinnenweg; natuurlijk weer onder begeleiding van Drumfanfare Altesa. Daarna maakt Sinterklaas een rondrit door de Zilk zodat alle Zilker bewoners Sinterklaas en de Pieten kunnen verwelkomen en aan kunnen sluiten in de stoet.  Via de GROENE KNOP "EVENEMENTEN" kun jij bij de Sinterklaasintocht de exacte route vinden.

Om ongeveer 14:45 uur zal de Goedheiligman aankomen bij De Duinpan. Daar zal de Sint welkom worden geheten door de Burgemeester. Uiteraard zal de Pietenband van Drumfanfare Altesa het geheel muzikaal begeleiden met de bekende Sinterklaasliedjes. En natuurlijk krijgen de kinderen ook de gelegenheid om Sinterklaas de hand te schudden of een tekening te geven, of om een liedje te zingen in de microfoon met de Hoofdpiet. Om ongeveer 16:00 uur zwaaien we Sinterklaas en zijn Pieten weer uit. 


----------------------------------------------------
[19-november-2018]

Foto's Sinterklaasintocht

Heeeeeeel veel kinderen waren er dit jaar in de Duinpan om Sinterklaas en zijn Pieten toe te zingen en een handje te geven! Ook Burgemeester Gerrit Goedhart was er om, voor de allerlaatste keer, de Sint welkom te heten.

Op de
EVENEMENTEN pagina vind je alle foto's van de intocht.
klik op de "Nieuws" button om terug te keren naar de nieuws pagina