klik op de "Nieuws" button om terug te keren naar de nieuws pagina


----------------------------------------------------
[06-nov-2015]

Jeugdwerk De Zilk bedankt alle stemmers Rabobank Clubkas Actie!

Jeugdwerk De Zilk heeft samen met nog 121 andere verenigingen en stichtingen uit de Duin- en Bollenstreek deelgenomen aan de Rabobank Clubkas actie. De Rabobank Bollenstreek heeft in totaal € 75.000,- beschikbaar gesteld voor deze actie en op donderdag 5 november werden de prijzen bekend gemaakt in De Muze in Noorwijk.

Verdeeld over 6 categorieën waren er per categorie prijzen te winnen; 1e
prijs € 5.000,- 2e prijs € 3.000,- en de 3e prijs € 1.500,-. Daarnaast werd er nog € 3.000,- verdeeld onder de niet hoofdprijs winnaars en ging iedereen naar huis met een cheque van minimaal € 100,-

Na een grootste campagne via Social Media, persberichten, posters en 700 huis-aan-huis flyers, kon de inzet van Jeugdwerk vrijwilligers gisterenavond verzilverd worden met een cheque van € 3.000,-! Een prachtig resultaat voor een prachtige club! We zijn bijzonder trots op het behaalde resultaat en bedanken alle mensen die hun stem aan ons hebben gegeven.

Voor een vitale economie zijn vrijwilligers goud waard en met het gewonnen geld gaan we de Jeugdwerk vrijwilligers volgend jaar een bijzondere vrijwilligers-bedankt dag (of misschien wel een weekend?) aanbieden. Normaliter doen we dat altijd low-budget dus hoe leuk is het dat we dit jaar onze vrijwilligers echt eens groots in het zonnetje kunnen zetten.


Nieuws Archief 2015


----------------------------------------------------
[19-okt-2015]

Rabobank actie voor JDZ

Tussen 1 en 15 oktober heeft iedereen die lid is van de Rabobank kunnen stemmen op een vereniging naar
keuze en Jeugdwerk De Zilk heeft ook mee gedaan aan deze actie. Met behulp van de Rabobank willen
wij onze vrijwilligers nu eens écht goed bedanken in de vorm van een fantastisch uitje. Hun enthousiasme,
meedenkendheid en harde werk zijn onmisbaar voor de kinderen en het Jeugdwerk De Zilk. We hopen snel
goed nieuws te ontvangen van de Rabobank.----------------------------------------------------
[12-juli-2015]

Kamp 2015 - volg ons via de website

Via onderstaande "Kamp" button vind je van iedere dag foto's en een verslag. Stuur ons een kaartje: Kromwijkerdijk 116, 3448 HW Woerden----------------------------------------------------
[08-nov-2015]

Sinterklaas intocht zondag 15 november

Op zondag 15 november zullen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan de Zilk. Om 14:00 uur zal Sinterklaas per paard en koets aankomen vanaf de Zilkerduinweg (vanuit Vogelenzang); natuurlijk weer onder begeleiding van de Pietenband van Drumfanfare Altesa. Daarna maakt Sinterklaas een rondrit door de Zilk zodat alle Zilker bewoners Sinterklaas en de Pieten kunnen verwelkomen en aan kunnen sluiten in de stoet. Via de GROENE KNOP "EVENEMENTEN" kun je bij "Sinterklaasintocht" de exacte route vinden.

Om ongeveer 14:45 uur zal de Goedheiligman aankomen bij De Duinpan. Daar zal de Sint welkom worden geheten door de Burgemeester. Uiteraard zal de Pietenband van Drumfanfare Altesa het geheel muzikaal begeleiden met de bekende Sinterklaasliedjes. En natuurlijk krijgen de kinderen ook de gelegenheid om Sinterklaas de hand te schudden of een tekening te geven, of om een liedje te zingen in de microfoon met de Hoofdpiet. Om ongeveer 16:00 uur zwaaien we Sinterklaas en zijn Pieten weer uit. 


----------------------------------------------------
[30-juni-2015]

Kamp 2015 - 12 t/m 18 juli in Woerden

Nog 12 nachtjes slapen en dan is het weer zo ver; KAMP!

Zaterdag 4 juli, van 10:00 tot 11:30 is het kampgeld betalen op het Honk; het kampgeld bedraagt dit jaar weer 85,- euro per kind.

Op zondag 12 juli, om 11:30 uur worden de meiden verwacht in Woerden voor een te gekke, gezellige, spannende en sportieve kampweek. Het adres van het kamphuis is Kromwijkerdijk 116, 3448HW Woerden. Verdere informatie en de paklijst 2015 (wat in te pakken en wat niet mee te nemen) staan 
hier.

op zaterdag 18 juli, om 11:45 komen we weer thuis aan bij het Honk, Sportlaan 34.

Vanaf zondag de 12e is het kamp ook weer te volgen met een dagelijks verslag via deze site.

-------------------------------------------------
[24-april-2015]

Rommelmarkt 2015: prima weer & goede omzet


Zondag de 19e werd al vanaf 6:00 hard gewerkt rondom het terrein van Jeugdwerk De Zilk. Bij elkaar zo'n 30 leiding en vrijwilligers was hard bezig de kramen in te richten en alle koopwaar zo goed mogelijk uit te stallen. Het weer was prima; niet te warm, niet te koud en het zonnetje kwam zo nu en dan door.

Aan het eind van de dag kon een mooie omzet van ruim 5700,- euro in de kas worden bijgeschreven.


---------------------------------------------
[13-april-2015]

Rommelmarkt 19 april 2015!

Op zondag 19 april vindt de jaarlijkse Rommelmarkt van het Jeugdwerk De Zilk weer plaats van 10:00 tot 15:00 uur. Er zijn meer dan 30 kramen en alle spullen zijn al gesorteerd. Dus bent u op zoek naar iets speciaals; op onze Rommelmarkt zult u het geheid vinden! Loop gerust ook langs onze catering voor een bakje koffie/thee of een biertje/wijntje.

De gehele opbrengst komt ten goede aan de Zilkse jeugdleden. Zij kunnen daarmee spulletjes kopen om te knippen, plakken, schilderen, zagen, boren, toneelstukjes te spelen, kokkerellen en noem maar op. Daarnaast bekostigen zij ook voor een groot gedeelte het jaarlijkse, immer populaire zomerkamp.
-------------------------------------------------
[4-maart-2015]
Rommelmarkt - spullen ophalen

Op donderdag 9 april vanaf 18:00 zullen wij  weer langs de deuren van De Zilk rijden om oude spullen op te halen. Begin dus alvast maar met verzamelen!

Wat kunnen wij gebruiken? Eigenlijk alles wat voor een ander nog bruikbaar is, zoals boeken, speelgoed, kleding, glaswerk, schilderijen, huishoudelijke artikelen, kleine meubeltjes, elektrische apparatuur, lampen, servies, etc. U kunt deze spullen vanaf 18 uur bij uw voordeur zetten, maar wij zullen ook bij iedere voordeur aanbellen.

De Rommelmarkt
zal plaats vinden op zondag 19 april, van 10 tot 15 uur, rondom het Jeugdhonk aan de Sportlaan 34. Diezelfde dag vind op het parkeerterrein van de Duinpan, vanaf 12 uur het evenement De Zilk Culinair plaats. Dit wordt georganiseerd door de Feestcomissie De Zilk in het Mozaiekenweekend.


-------------------------------------------------
[19-januari-2015]

Kerststerren-verkoop groot succes!

Op vrijdag 12 december gingen de meiden van de Zwervers langs de deuren om Kerststerren te verkopen. Binnen een uur waren alle planten al verkocht! Zij hadden in totaal 352 Kerststerren ingekocht en daarmee werd een extra bedrag voor de kas opgehaald voor 475,- euro.