klik op de "Nieuws" button om terug te keren naar de nieuws pagina
Nieuws Archief 2010

[15 juli 2010]
JDZ ontvangt gift van reunie Walk Inn

Op 24 oktober 2009 heeft de reŁnie van ďWalk InnĒ plaats gevonden en was met 90 mensen een groot succes. Er is zelfs iemand voor uit Amerika gekomen! Omdat de organisatie het  archief van het Jeugdwerk heeft geleend en er geld is overgebleven van de reŁnie, hebben wij een geweldige schenking gekregen van 420,- euro! De organisatie wilde graag dat wij hiervan iets specifieks aan zouden schaffen. Jeugdwerk  De Zilk wil daarom een aantal discolampen op standaards aanschaffen die bij volgende feestjes, opkomsten en kampen de feestsfeer zullen verhogen. JDZ wil de organisatie van de reunie van Walk Inn van harte bedanken voor deze gift!
--------------------------------------

[12 juli 2010]
Rakkers en Zwervers weer terug!

Afgelopen zaterdag 10 juli zijn alle meiden weer terug gekomen van kamp. De ouders moesten even wachten, maar tegen twaalven kwam daar een dubbeldekker met all 59 kinderen - allemaal een tikje moe - de Sportlaan in rijden!  De busreis van de kinderen is dit jaar voor een groot deel gesponsord door de Herenclub van de Zilk; heren bedankt dat jullie onze meiden weer thuis gebracht hebben! Een verslag, foto's en de film volgen snel.
----------------------------------------


[30 juni 2010]
Kamp 2010; Boxtel

Op zondag 4 maart vertrekt er weer een lange stoet met auto's met daarin zenuwachtige Rakkers en Zwervers op weg naar Boxtel. Daar vind van zondag 4 juli t/m zaterdag 10 juli weer het jaarlijkse kamp plaats.

Hieronder de belangrijke data en tijden:
- vrijdag 2 juli: 19:00 tot 20:00, koffers inleveren
- zaterdag 3 juli: 10:00 vertrek leiding en kookstaf naar Boxtel
- zondag 4 juli: 10:00 vertrek kinderen naar Boxtel
- zaterdag 10 juli: 11:30 aankomst kinderen.

Uiteraard kijken de kinderen weer erg uit naar kaarten van het thuisfront, dus ouders, opa's & oma's, broers & zussen, buren, etc. etc. Het adres voor een kaartje is:

"naam kind"
Blokhut Scouting Boxtel
Molenwijkseweg 5b
5282 KA Boxtel

Veel plezier Rakkers & Zwervers!

----------------------------------------

[10 april 2010]
ROMMELMARKT JEUGDWERK DE ZILK: 25 APRIL
Donderdag 15 april heeft het Jeugdwerk weer haar ronde gedaan en de ]oude spulletjes bij de inwoners van De Zilk opgehaald. Daar hebben zij weer vele bruikbare spullenopgehaald zoals: boeken, speelgoed, glaswerk, schilderijen, huishoudelijke artikelen, kleine stoeltjes en tafeltjes, elektrische apparatuur, lampen, riet, koper enz.

U bent van harte welkom op zondag 25 april vanaf 10:00 op de gezellige rommelmarkt waar al deze spullen weer verkocht worden. Ook dit jaar wordt de rommelmarkt niet op Koninginnedag zelf, maar op de zondag vůůr Koninngedag gehouden. De locatie is ook dit jaar weer het parkeerterrein van de Duinpan aan de Sportlaan 34; omdat het Jeugdwerk De Zilk al weer meer dan een jaar huisvest in haar nieuwe Honk aan de Sportlaan. De rommelmarkt is geopend van 10:00 uur tot 15:00.

De gehele opbrengst komt ten goede aan de Zilkse jeugdleden. Zij kunnen daarmee spulletjes kopen om te knippen, plakken, schilderen, zagen, boren, toneelstukjes te spelen, kokkerellen en noem maar op. Daarnaast bekostigen zij ook voor een groot gedeelte het jaarlijkse, immer populaire zomerkamp.

Tot zondag 25 april!