Verslag van zondag 9 juli 2017:

Woerden is dit jaar weer het decor voor een heerlijke kampweek voor de Rakkers en Zwervers! En het begon inderdaad heerlijk met warm en zonnig weer. De kinderen werden om 11:30 opgewacht door alle leiding en de directeur van Circus Okido. Hij heeft ons deze week uitgenodigd om in zijn circustent te verblijven en mee te werken in het circus. Hij vraagt de kinderen en ouders dan ook om hun beste circusact aan hem te laten zien. Hij heeft speciaal zijn clown en mime-speler meegenomen om de kunsten de ouders en kinderen te beoordelen. Samen met zijn personeel zal hij deze week de leiding en kinderen trainen zodat ze kunnen optreden in zijn circus.

Na de lunch met een broodje hamburger maken we kennis met acrobaat Luna. Zij verteld ons dat zij zaterdag een acrobatenact zal doen met haar collega Noena, maar dat ze haar niet kan vinden. Wij mogen absoluut niets tegen de circus directeur zeggen, want als ze dit optreden verprutsen moeten ze voorlopig niet meer optreden en enkel de leeuwenpoep opruimen. We besluiten een rondje te lopen om te kijken of we Noena tegenkomen, maar helaas is er geen spoor van haar te bekennen.

Na het avondeten komt de circus directeur wil langs en stelt voor om donderdag een trainingsdag in te stellen zodat de meiden de kneepjes van het vak kunnen leren. Hij heeft met zijn trainingsmehtode al vele circusartiesten opgeleid, waaronder Bassie en Adriaan.

's Avonds doen de meiden nog een spel om even lekker te kunnen rennen. Hopelijk kunnen ze daarmee wat energie kwijt en slapen ze als roosjes vannacht. Voorlopig merken we daar nog niets van, want er wordt nog druk gekeet, geschenen en gelachen. Dat wordt een lange eerste nacht.... ;)


Foto's van zondag 9 juli 2017:
klik op de "Kamp" button om terug te keren naar de Kamp startpagina