Verslag van woensdag 12 juli 2017:

ZWEMMEN EN PANNENKOEKEN! Tja, wat valt er verder te vertellen over de woensdag? Het begon met regen, net als de avond en de nacht ervoor bleef het maar uit de lucht komen. Gelukkig heeft Woerden een binnenzwembad.

Na het ontbijt kregen we bezoek van een koorddanseres en een lintdanseres, want zij trainen altijd op woensdagochtend in de grote zaal. Hun oog valt op het detective bord en vragen wat er aan de hand is; ze wisten niet eens dat Noena weg was! Ze weten nog wel een vervangende act voor het optreden zaterdag: de messenwerper. Alleen moet hij nog wel een beetje oefenen volgens de circusartiesten, want de messen vliegen nog in het rond. Mmm, we kunnen dus maar beter Noena vinden voor zaterdag.

Gelukkig namen de pannenkoekenbakkers uit De Zilk weer wat beter mee en in de middag scheen de zon weer. De pannenkoekenbakkers waren dit jaar weer Hans Meskers, Anja Bartels, Lisette Bartels (oud-leiding/kookstaf) en Jacqueline Witteman (oud-leiding/kookstaf). Na uren mixen en bakken - en 15 pakken mix later - konden de leiding lekker aan hun pannenkoek beginnen.

Foto's van woensdag 12 juli 2017:
klik op de "Kamp" button om terug te keren naar de Kamp startpagina