klik op de "Kamp" button om terug te keren naar de Kamp startpagina
Verslag van woensdag 11 juli:

Ook deze ochtend blijkt de tijdmachine ons mee te hebben genomen naar een andere tijd: 1954. In de loop van de ochtend komen we dan ook 2 rock ín roll stelletjes tegen die een dans aan het oefenen zijn. En ja hoor, ook zij hebben een onderdeel van de tijdmachine dat nu door hen als radio gebruikt wordt. Hoe kunnen we deze mensen nu weer overtuigen van een ruil tegen het onderdeel? Een van de mannen, genaamd Johnny, stelt voor dat als de meiden een rock ín roll dans instuderen ze het onderdeel terug kunnen winnen. Greased Lightning wordt ingezet en de twee koppels geven een swingende dans weg. Dat kunnen wij ook wel! Dus er wordt wat geoefend en we spreken af dat we later vandaag zullen laten zien hoe goed wij zijn.

Dan is het snel zwemspullen inpakken en naar het zwembad rijden in Rijen. Helaas zit het weer niet erg mee dus onder het geluid van de tikkende regen en schuivende  ruitenwissers worden de meiden naar het zwembad getaxied. Er blijkt ook een jongenskamp net aan te komen bij het zwembad dus de badmeester moet wel even slikken van de 100 kids die in een keer binnen komen lopen. Maar gelukkig leidt het niet tot onrust in dit anders zo rustige dorpje. Moe en voldaan, en met rode chloor oogjes, komen de meiden weer thuis op het kamphuis. Daar wordt al druk gemixt en gerommeld in de keuken, want de pannenkoekenbakkers zijn inmiddels aangekomen. Twee ouders van de kookstaf (Hans en Anja) en onze voorzitter (Koen) en penningmeester (Mart), komen vanavond de kookstaf een avondje helpen. En dat is hard nodig, want uiteindelijk is er 27 liter pannenkoekenmix doorheen gegaan! Bijna 5 uur lang heeft dit viertal in de keuken gestaan om de kids en de leiding te voorzien van heerlijke pannenkoeken. Nou heeft de leiding het de kookstaf wel heel moeilijk gemaakt hoor met al die speciale ingrediŽnten waar ze uit konden kiezen. Zo lag er appel, banaan, ananas, spek, kaas, tomaat, etc. Als toetje hadden we een lekkere galia meloen.

Die avond komen de rock ín roll stellen weer terug en mogen we nog een keertje van ze oefenen. Daarna doen we het ze voor en ze zijn erg onder de indruk van ons! Het was in ieder geval goed genoeg om de afspraak na te komen en wij krijgen dan ook netjes het aan ons beloofde onderdeel. We zijn nog steeds 2 onderdelen kwijt en we hopen dat we ze nog terug vinden voordat we zaterdag al weer weg gaan.

Foto's van woensdag 11 juli:
De pannenkoeken zijn gesponsoord door Hans en Anja!!!