Verslag van vrijdag 14 juli 2017:

En we beginnen deze dag weer met een verjaardag. Leidster Roos is jarig en trakteert ons later vandaag na de patat op een lekker ijsje.

Het is inmiddels vrijdag en het wordt toch wel eens tijd dat we Noena vinden. Het wordt dan ook een drukke dag. We komen als eerste na het dagelijkse corvee de messenwerper tegen die duidelijk nog heel veel moet oefenen. Hij laat ons weten dat hij een mes kwijt is; toevallig of zit daar meer achter? Via een spoor van snoepjes lopen we het snoepmeisje tegen het lijf die we nog eens uithoren over de laatste roddels. Het blijkt dat zij haar roddels weer van de waarzegster krijgt en dus moeten wij daar ook maar eens langs.

De waarzegster ziet inderdaad in haar glazen bol dat de Leeuwentemmer en Noena een relatie hebben. Ze kijkt blij maar dan kijkt ze toch ineens heel geschrokken. Ze wrijft nog een paar keer over haar bol heen en verteld dan in paniek dat ze heel veel gevaar ziet! Ze vertelt ons dat we de jungle in moeten en we rennen meteen die kant op. We horen gegil tussen de bomen en zien Noena vast gebonden aan een boom met voor haar de clown, al zwaaiend met een mes. Dan ineens slaat haar gemoedsstand om en ze schrikt van het mes in haar eigen hand en gooit hem op de grond. Snel maken we Noena los en gaan terug naar het kamphuis. Daar wachten Loena en de Leeuwentemmer ons op en ze vallen elkaar in de armen van blijdschap. De Leeuwentemmer gaat zelfs op zijn knieŽn en vraagt Noena ten huwelijk! Eind goed, al goed.

We sluiten de dag af met patat en frikandellen en daarna de bekende prijsuitreikingen en liedjes. Bij de Rakkers en Zwervers nemen een aantal leiding afscheid en daar horen uiteraard weer tranentrekkers bij, liedjes gemaakt door de achterblijvende leiding.

Nog even gek doen, dansen, springen, huilen en afscheid nemen en dan lekker weer naar huis!

Foto's van vrijdag 14 juli 2017:
klik op de "Kamp" button om terug te keren naar de Kamp startpagina