Verslag van donderdag 13 juli 2017:

Vandaag beginnen we eerst met Lang-zal-ze-leven, want Roselie is jarig!

We zijn al over de helft van de week en we hebben acrobaat Noena nog steeds niet gevonden. De tijd begint nu toch een beetje te dringen... Na het corvee vinden we een spoor van groene slangen wat we besluiten te volgen. Aan het eind van het spoor zit een slangenbezweerder die hard aan he oefenen is voor zijn circusact. Hij klaagt dat hij en zijn slang zich niet kunnen concentreren; eerst door de herrie van de ruziende koorddanser en de leeuwentemmer en nu van ons. Hij loopt boos weg. In de verte zien we inderdaad de koorddanser en de leeuwentemmer ruzie maken. We besluipen ze en luisteren ze af en komen er achter dat de leeuwentemmer en Noena een relatie met elkaar hebben. Dat wisten we niet! Misschien dat de leeuwentemmer wel iets met haar verdwijning te maken heeft?

We besluiten maar te starten met onze sportdag, want dat hadden we de circusdirecteur Toni Boltini beloofd. We doen aan individuele training en groepstraining en oefenen met allerlei circus activiteiten en spelletjes. Na een heerlijk avondmaaltje (kip, aardappelen, wortelen en dop ersten) maken we ons klaar voor de talentenjacht. Het is inmiddels al een traditie dat alle kinderen en leiding lekker 'tutten' voor deze avond; vlechten, krullen, haarkleur-spray, mascara, lippenstift. Alles wordt tevoorschijn gehaald.

De meiden doen allerlei originele en spetterende optredens; het lijken allemaal echte artiesten. Maar er wordt ook een winnaar gekozen. Bij de Rakkers zijn dit:  En bij de Zwervers zijn dit:


Foto's van donderdag 13 juli 2017:
klik op de "Kamp" button om terug te keren naar de Kamp startpagina