Verslag van donderdag 16 juli 2015:

DE FOTO'S VAN WOENSDAG STAAN OOK ONLINE!

Jeeeej! Vandaag schijnt dan eindelijk de zon! Na een aantal bewolkte dagen met her een der een buitje, wordt het dan toch eindelijk heerlijk kamp-weer op donderdag. Maar er was geen tijd om van het lekkere kampweer te genieten, want al snel blijkt het kistje met het kampioenen zwaard verdwenen. De Zwerver zaal, waar we het zwaard verstopt hadden is helemaal overhoop gehaald - het lijkt alsof er ingebroken is! We speuren wat rond en vinden een brief waarin staat dat wij het zwaard nooit mee hadden mogen nemen. Hij is alleen bedoeld voor kampioenen. Als we weer terug komen bij het kamphuis staat daar een Rode bewaker, maar hij vertelt ons dat hij liever niet bij de Rode kant hoort. Hij zegt dat er gestreden zal moeten worden om het Kampioenen zwaard en daarom organiseren we een sportdag. We vragen Alice om de Witte kant te representeren. Tijdens de sportdag vecht Alice in het spel (het altijd spannende "waterballonnen gevecht) tegen de Rode kampioen en gelukkig is Alice de kampioen en dus krijgt zij het zwaard.

Later die middag brengt de vreemde hoedenmaker ons nog een bezoekje en hij wil ons voorbereiden op Vrijdingsdag. Hij is er namelijk van overtuigd dat de Witte kant zal overwinnen en leert ons daarom het dansje voor Vrijdingsdag. We beloven het nog een aantal keer te zullen oefenen.

Na het avondeten worden de voorbereidingen getroffen voor de Talentenjacht. Mooie en gekke kleding, glitters, hoedjes en worden uit de koffers getrokken. Daarna worden de haren gedaan en krijgen de meiden een make-upje; of een snor en kan de avond beginnen.

Foto's van donderdag 16 juli:
klik op de "Kamp" button om terug te keren naar de Kamp startpagina