Archief 2018

----------------------------------------------------
[16-maart-2018]

Spullen ophalen Rommelmarkt - 5 april

Op donderdag 5 april vanaf 18:30 zullen wij  weer langs de deuren van De Zilk rijden om oude spullen op te halen. Begin dus alvast met verzamelen! Met dit heerlijke lenteweer gaat het vast weer kriebelen om een grote Lenteschoonmaak te houden... ;) De Rommelmarkt zal plaats vinden op zondag 15 april.

Wat kunnen wij gebruiken? Eigenlijk alles wat voor een ander nog bruikbaar is, zoals boeken, speelgoed, kleding, glaswerk, schilderijen, huishoudelijke artikelen, kleine meubeltjes, elektrische apparatuur, lampen, servies, etc.

Zie voor voor informatie en foto's de groene "Evenementen" knop.


----------------------------------------------------
[2-april-2018]

Jeugdwerk organiseert Paasochtend voor ouderen
Jeugdwerk De Zilk heeft bij de Jeugdgemeenteraad op 23 november 2017 een bedrag van 350,- euro mogen ontvangen van alle groep 8-ers die in de raad zaten. Zij kregen dit voor het idee om een paasochtend te organiseren voor de ouderen in De Zilk. Op zaterdag 31 maart was het zo ver en met behulp van de Zonnebloem en de KBO ontvingen 22 meisjes van de Rakkers, 28 Zilkse ouderen met een lekker kopje koffie met taart. Die taart was de avond ervoor door de meiden van de Zwervers gemaakt.
Na de koffie was het tijd om paasstukjes te maken waarbij de kinderen en de ouderen elkaar een beetje konden helpen. Dankzij wat sponsoren en een goede inkoper op de veiling was er ontzettend veel keuze uit verschillende bloemen, takjes en groen en de paasstukjes werden stuk voor stuk kunstwerken. Als afsluiting kregen de ouderen nog lekker een advocaatje met slagroom.klik op de "Nieuws" button om terug te keren naar de nieuws pagina