klik op de "Nieuws" button om terug te keren naar de nieuws pagina
----------------------------------------------------
[25-09-2017]

Taarten voor Sint Maarten: 300,30 euro!

Op vrijdag 22 september hebben de meiden van de Zwervers hun best gedaan om zo veel mogelijk taarten te maken voor het goede doel. Deze taarten konden gepresenteerd worden op taartstandaarden, gemaakt door de Bikkels op donderdag 21 september, en werden op zaterdag 23 september door de Rakkers verkocht in ons Honk. De Albert Heijn in HIllegom heeft de meiden 20 pakken taartmix geschonken. Daarmee is de geweldige opbrengst van
300,30 euro bij elkaar gelegd, welke volledig naar de slachtoffers en wederopbouw van Sint Maarten.
----------------------------------------------------
[06-07-2017]

Kamp 2017 - volg ons online!

Vanaf zondag 9 juli kun je iedere dag weer het verslag en de foto's van het kamp bekijken op onze site. Wat voor avontuur zullen de kinderen dit jaar weer
beleven?

Klik op de groene "KAMP" button!

Hier staat ook algemene informatie over het kamp zoals de tijden en het adres. Vergeet niet een kaartje te sturen naar de kinderen of leiding?


----------------------------------------------------
[22-06-2017]

Kamp 2017 - voorbereidingen

Al maanden is de leiding weer in voorbereiding voor het kamp. We gaan dit jaar van zondag 9 juli t/m zaterdag 15 juli naar Woerden. Op 1 juli tussen 10 en 11:30 worden alle ouders verzocht het kampgeld te komen betalen, wat dit jaar is vast gesteld op 110,- euro. De kinderen krijgen die ochtend ook een aanwijzing over het thema en de inpaklijst voor de koffer.

[3-4-2017]

Rommelmarkt - 17 april 10-15u
(2e Paasdag)

Op maandag 17 april bent u weer van harte welkom op onze jaarlijkse Rommelmarkt van 10:00 tot 15:00 uur. aan de Sportlaan 34 in De Zilk. Voor alle verzamelaars en koopjesjagers hebben wij weer mooie en unieke spullen in onze kramen liggen. Denk daarbij aan: boeken, speelgoed & puzzels, huishoudelijke spullen, glas, servies, electrische apparaten, schilderijen, potten & vazen, etc. We verkopen ook kleine meubels, fietsen, tuinmeubilair, kinder-
wagens en andere 'grote' spullen. Waag ook een kansje bij het enveloppen spel of haal wat te
drinken aan onze bar. Kortom, genoeg redenen om even langs te komen maandag.

De opbrengst van onze rommelmarkt gaat naar onze verschillende groepen en het
jaarlijkse kamp.


----------------------------------------------------

[21-maart-2017]

Spullen ophalen Rommelmarkt - 7 april

Op donderdag 7 april vanaf 18:00 zullen wij  weer langs de deuren van De Zilk rijden om oude spullen op te halen. Begin dus alvast met verzamelen! Met dit heerlijke lenteweer gaat het vast weer kriebelen om een grote Lenteschoonmaak te houden.... ;) De Rommelmarkt zal plaats vinden op maandag (2e Paadag) 17 april.

Wat kunnen wij gebruiken? Eigenlijk alles wat voor een ander nog bruikbaar is, zoals boeken, speelgoed, kleding, glaswerk, schilderijen, huishoudelijke artikelen, kleine meubeltjes, elektrische apparatuur, lampen, servies, etc.

----------------------------------------------------
[16-maart-2017]

Hobbyclub 'De Bikkels' van start

Vanaf 9 maart 2017 is de hobbyclub weer van start gegaan onder de naam "De Bikkels"! Jongens in groep 3, 4 en 5 kunnen nu ook weer terecht op ons honk. Onder leiding van Tim Langeveld, Els Ruigrok, Dijana van Roode an Linda Langeveld kunnen de jongens op donderdagmiddag weer knutselen, bouwen, maar ook spelletjes doen en leuke uitstapjes maken. De jongens hebben hun eigen lokaal vol met hout, geereedschap en andere knutselspullen dus er is genoeg te doen en te ontdekken.

---------------------------------------------------
[7-november-2016]

Sinterklaasintocht De Zilk; zondag 20-11

Op zondag 20 november zullen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan de Zilk. Om 14:00 uur zal Sinterklaas per paard en koets aankomen vanaf de Zilkerbinnenweg; natuurlijk weer onder begeleiding van de Pietenband van Drumfanfare Altesa. Daarna maakt Sinterklaas een rondrit door de Zilk zodat alle Zilker bewoners Sinterklaas en de Pieten kunnen verwelkomen en aan kunnen sluiten in de stoet.  Via de GROENE KNOP "EVENEMENTEN" kun jij bij de Sinterklaasintocht de exacte route vinden.

Om ongeveer 14:45 uur zal de Goedheiligman aankomen bij De Duinpan. Daar zal de Sint welkom worden geheten door de Burgemeester. Uiteraard zal de Pietenband van Drumfanfare Altesa het geheel muzikaal begeleiden met de bekende Sinterklaasliedjes. En natuurlijk krijgen de kinderen ook de gelegenheid om Sinterklaas de hand te schudden of een tekening te geven, of om een liedje te zingen in de microfoon met de Hoofdpiet. Om ongeveer 16:00 uur zwaaien we Sinterklaas en zijn Pieten weer uit. 


----------------------------------------------------